Aanleveren

Dvdkopie werkt met professionele druktechnieken waardoor een technisch goed ontwerp erg belangrijk is. Veel van onze klanten zijn drukkerijen, reclamebureau en film productiebedrijven die zelf de opmaak ontwerpen voor op het schijfje of de verpakking. Dit gebeurt in professionele programma's als Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Dvdkopie maakt als enige leverancier in Nederland uw ontwerp gratis zodat u verzekerd bent van een haarscherpe opdruk. Onze grafische experts zitten klaar om u te helpen. Het enige wat we nodig hebben zijn de logo's, foto's, teksten en een korte briefing zodat we uw opmaak kunnen maken.
U ontvangt uiteraard eerst een proefdruk die wij pas na goedkeuring gaan produceren.
Lees voor de voorwaarden van het gratis ontwerp in onze "Veel gestelde vragen" rubriek.

Artwork zelf ontwerpen

Levert u zelf het ontwerp aan gebruik dan een van de templates die u op deze pagina kan downloaden. U kunt deze gebruiken in de meest gebruikte grafische programma's. U kunt uw bestanden aanleveren met voorkeur aanleveren PDF, PSD, EPS of JPG formaat. Alles in 300 DPI. Grijswaarden of CMYK kleuren.

Aanleveren bestanden / data

Uw bestanden tot 10MB kunt u aanleveren via onze e-mailadres:
bestanden@dvdkopie.nl. Voor grotere bestanden kunt u gebruik maken van onze Wetransfer upload. Klik op het We-transfer logo om uw bestanden naar ons te verzenden.

Verzenden per post

DVDKOPIE, Langehof 7, 1741 HZ  Schagen, Nederland. LET OP: Vermeld goed uw gegevens op de DVD/CD of harddisk.