step1

Stap 1

U kiest uw product op onze website. Wij maken voor u een offerte en na goedkeuring ontvangt u per e-mail een bevestiging.

 

step2

Stap 2

Nu hebben wij uw drukwerkbestanden nodig. U kunt ons een foto, logo en tekst aanleveren dan maken wij voor u gratis een professionele opdruk. Wilt u zelf een bestand aanleveren bekijk dan de aanleverspecificaties op onze pagina aanleveren. De bestanden voor op de DVD of CD kunt u opsturen of doorsturen via wetransfer. Heeft u vragen? bel ons dan, wij helpen u graag!

 

Stap 3

Na ontvangst van al uw materialen, de orderbevestiging en de betaling gaan wij uw order in productie nemen. Wij controleren alles goed en sturen u een digitale proefdruk per e-mail als wij een ontwerp voor u hebben gemaakt. Na akkoord van de proefdruk gaan we uw opdracht produceren. Bij enige twijfel nemen we altijd contact met u op.

 

step4

Stap 4

Wij gaan uw product verzenden met onze pakketdienst. In 99,7% van de gevallen ontvangt u de bestelling de eerstvolgende werkdag na verzending (MUV maandag). U ontvangt van ons een track & trace link om uw zending te traceren. Vaak kunt u hier ook een indicatie krijgen van de aflevertijd.

Wilt u de bestelling gegarandeerd voor 10.00 of voor 12.00 uur geleverd hebben? Informeer dan naar onze express diensten. Het is zelfs mogelijk om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. Ophalen mag uiteraard ook! Maakt u hiervoor wel een afspraak zodat wij zeker weten dat uw opdracht klaarstaat.

 

step5

Stap 5

Ook na ontvangst van uw product blijft onze service van kracht. Ondanks dat wij ons uiterste best doen kan het zijn dat er toch iets fout gaat met uw product. Ook dan kunt u op ons rekenen! Wij geven u tenslotte 100% werkingsgarantie.

 

step6

Stap 6

Wij bewaren al uw aangeleverde materialen 2 maanden in ons archief. mocht u onverhoopt nog een aantal extra Dvd’s of Cd’s of nodig hebben of een nabestelling willen plaatsen dan kunnen wij snel produceren en naleveren.