Op welke manier bedrukken jullie de discs?

DVD en CD
Wij gebruiken de meest professionele methode: thermisch. Deze gebruiken wij voor oplages tot 1000 stuks. Deze superscherpe en kleurige bedrukkingen zijn kras-, water- en UV-vast en hebben een professionele uitstraling. Kortom wij leveren u de hoogst mogelijk kwaliteit op de markt. Heeft u vragen, bel ons, wij helpen u graag!

 

Op welke manier zetten jullie data op de discs?

Dat hangt af van het aantal discs dat u besteld. Bij een klein aantal tot ongeveer 1000 stuks maken we gebruik van professionele robot branders. Onze disc zijn van een A-kwaliteit merk dat een extreem kleine foutenmarge heeft en dat bijzonder lang meegaat. U heeft dan ook de garantie van 25 jaar zonder dataverlies. Bij een aantal boven de 750 stuks gaan we de discs persen. Wij maken dan een glassmaster van uw origineel en met gebruik van Perstechniek worden uw discs gemaakt in grote aantallen en uiteraard weer met onze garantie. Let op dat wij ook nog eens 100% werkingsgarantie geven. In het zeer uitzonderlijke geval dat een Dvd of CD toch niet blijkt te werken krijgt u van ons gewoon een nieuwe! Kijk voor meer informatie onder het kopje "Wat is 100% werkingsgarantie"

Op welke manier lever ik de inhoud voor op de Dvd of Cd aan?

De bestanden die wij voor u op de CD en DVD gaan zetten kunt u op verschillende manieren aanleveren. Als het om foto's of documenten gaat dan kunt u deze het best via Wetransfer versturen. U vindt hiervoor een linkje op de pagina "Aanleveren".

Betreft het een muziek CD dan is onze eerste optie een zelfgemaakt CD die we 1 op 1 kunnen dupliceren of een ISO bestand. Hierdoor weten we zeker dat de volgorde van de muziek correct is en alle informatie wordt meegeschreven. Indien dit niet mogelijk is stuur ons dan de bestanden via Wetranfer en vermeld heel duidelijk de juiste volgorde. U vindt hiervoor een linkje op de pagina "Aanleveren".

Betreft het een film op een DVD dan ontvangen we ook als eerste optie een ISO bestand. Video TS bestanden mogen ook. Wanneer u ons losse filmbestanden stuurt gaan wij deze voor u comprimeren zodat deze op een DVD passen. Wij hanteren hiervoor een standaard compressie. Op een DVD kan maximaal 50 minuten hoge kwaliteit film. Is de film langer dan moeten we die sterker comprimeren zodat de kwaliteit achteruit gaat of u kunt kiezen voor een Dual layer DVD. Hier kan bijna twee uur film op geplaatst worden. Informeer naar de mogelijkheden!

Mocht u meerdere films op 1 DVD willen plaatsen met een menu dan kunnen wij een eenvoudig menu voor u produceren. Informeer naar de kosten hiervoor!

Let op dat DVD kwaliteit minder kwalitatief is als HD video. Wilt u echt HD kwaliteit dan kunt u kiezen voor Blu-ray. De prijzen van Blu-ray zijn vele malen hoger en er zijn nog weinig mensen met een Blu-ray speler.


Wilt u optimale zekerheid dan maken wij voor 9,50 euro (incl. verzenkosten) een proefexemplaar ter controle. Gaat het alleen om een map met foto's of 1 complete film dan is dat vaak niet nodig want wij controleren uiteraard ook nog op de juiste werking. Bij twijfel gaan wij altijd bellen!
  

Wat is de levertijd?

DVD en CD

In veel gevallen kunnen wij binnen 1 werkdag leveren voor een aantal tot ongeveer 1000 stuks die we thermisch bedrukken. Dit is dan wel vanaf het moment dat wij een getekende bevestiging en betaling hebben ontvangen. Dit kan allemaal heel snel wanneer u bijvoorbeeld met iDEAL betaald. De levertijd wordt ook langer wanneer u een minder standaard verpakking kiest die meerdere handelingen vereist. Een inlay in een Dvdbox of Jewelcase is allemaal standaard. Maar een kartonnen wallet of Digipack vereist veel meer werk (Drukken, snijden, rillen, vouwen, lijmen) Dit is niet binnen 1 dag mogelijk. Bij onze prijstabel is duidelijk aangegeven hoelang de productie van uw opdracht duurt. Wij werken uitsluitend met ISO gecertificeerde vervoerders die in 99,7% binnen 1 dag in Nederland en België bezorgen. Heeft u sneller een opdracht nodig bel ons dan er zijn uiteraard altijd snellere mogelijkheden en u kunt uw opdracht uiteraard ook na afspraak ophalen!

USB sticks

Wij zijn de snelste leverancier voor bedrukte USB sticks in Nederland en België. Veel bedrukte USB sticks en verpakkingen zijn met onze express service in 24 uur leverbaar. De kosten hiervoor liggen iets hoger omdat wij ons productieproces moeten aanpassen en versturen via express diensten. De standaard levertijd is 3 tot 5 werkdagen voor de meeste bedrukte USB sticks en verpakkingen. Wist u dat de meeste van onze collega's 10 tot 14 werkdagen hanteren?

Maken jullie echt een gratis ontwerp?

Ja, wij zijn de enige leverancier in Nederland die deze service bied! Wij vinden het heel belangrijk dat uw een bestelling ontvangt die voldoet aan wat wij beloven; Een haarscherpe bedrukking. Een reclamebureau of drukkerij met verstand van professionele druktechnieken levert ons vaak zelf het ontwerp aan. Zij beschikken immers over professionele programma's om dit goed te realiseren.

Maar wij hebben ook veel verenigingen en bedrijven die niet beschikken over deze programma's en kennis. Als service bieden wij onze gratis ontwerp service. Wij maken niet alleen een technisch goed ontwerp maar onze ervaren grafische specialisten doen dit uiteraard ook met de nodige creativiteit.

U stuurt ons een logo, foto, tekst e.d. en een korte beschrijving van uw wensen en wij maken voor u een ontwerp. U krijgt uiteraard een proefdruk die u kunt beoordelen en waar wij nog twee keer een correctie op doorvoeren.

Er zijn uiteraard wel spelregels! Zo maken wij niet "even" 5 verschillende ontwerpen voor een opdracht. Heeft u maximaal 2x de gelegenheid om een aanpassing door te voeren en maken wij " basis" ontwerpen en geen concepten waar een reclamebureau normaal voor wordt ingehuurd.


.

Kan ik meerdere orders of oplages combineren?

Ja dat kan zeker! Stel u heeft 100 Dvd's met opdruk 1 nodig en 100 met opdruk 2 en u besteld deze gelijker tijd dan mag u de staffel hanteren van 200 stuks. Dat kan tot maximaal 6 verschillende opdrachten gecombineerd worden. Heeft u er meer? Bel ons dan even dan maken we uiteraard een aangepaste prijs. Heeft u over het hele jaar steeds een terugkomende order dan maken we hier ook afspraken over. Doordat wij alle materialen in ons archief hebben hoeft u s' morgens maar even te bellen voor een nieuwe oplage en heeft u ze vaak de volgende dag weer in huis. En moet het nog sneller dan gebruiken we onze koeriersdienst.

Voor USB stciks zijn er wel mogelijkheden maar dat is afhanelijk van de oplage en het soort USB sticks. Bel ons voor meer informatie!

Hoe plaats ik een bestelling?

Dat gaat allemaal heel eenvoudig. Wij ontvangen graag uw aanvraag via de e-mail. U mag ons uiteraard altijd bellen maar als wij een e-mail ontvangen kunnen we geen fouten maken met het spellen van een naam of adres. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging waarin uw opdracht gespecificeerd staat. Deze bevestiging willen wij graag getekend retour ontvangen. Dat mag via de post of gewoon even scannen en terug mailen. Dat geld ook voor de vrijwaring die u daarbij ontvangt. Tevens ontvangt een factuur welke u kan betalen via uw eigen bank of snel via iDEAL of voor Belgische klanten via Mister Cash. Met 1 klik komt u vanuit onze factuur in onze beveiligde betaal omgeving. Na deze administratieve handelingen ontvangen wij graag uw bestanden zowel voor het drukwerk als voorop de discs of USB sticks. Kijk voor meer informatie op onze pagina aanleveren.

Heeft u vragen? Bel ons wij helpen u graag!

Wat is BUMA Stemra en waarom ontvang een vrijwaring, wat is dat?

In Europa maar ook daarbuiten hebben we te maken met auteursrecht. Dat betekent dat alle muziek, foto's films e.d. die niet door u zelf zijn geproduceerd vaak zijn voorzien van copyright. Kortom een film van Disney of de Cd van Madonna mag u niet zomaar even 100 x laten kopiëren. Dat geld ook voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms waar u op de achtergrond de muziek van Andre Hazes gebruikt. Heeft u zelf nummers geschreven en u wil deze gaan uitbrengen op CD dan is dat uiteraard geen probleem. Zingt u nummers van bekende artiesten maar speelt u het zelf of met uw band dan mag dat weer niet, althans niet zonder toestemming van de rechthebbende of BUMA Stemra.

Het is dus wel mogelijk om bijvoorbeeld muziek van Andre Hazes in uw film te gebruiken maar dan moet u daarvoor een afdracht doen bij de belangenorganisatie BUMA Stemra. Kijk voor meer informatie op de website van Buma Stemra of bel ons voor meer informatie.

U bent als opdrachtgever altijd zelf verantwoordelijk voor de afdracht van de rechten bij de eigenaar of Buma Stemra. Omdat wij niet elke Dvd of CD volledig kunnen controleren laten we u een vrijwaring tekenen waarin u ons vrijwaart van eventuele claims die later kunnen komen als blijkt dat er toch auteursrechtelijk werk is gebruikt. Wij doen hier voor de rest niets mee, wij doen nergens aangifte en bewaren dus alleen in het archief. Uw bent dus te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een eventuele aangifte en hetgeen u gaat doen met de CD of DVD..

Maken jullie ook Dual layer Dvd’s en USB3 sticks?

Ja, zeker weten! Op precies dezelfde werkwijze. Alleen zijn de discs en USB3 sticks iets duurder en kost het iets meer tijd om de bestanden op de DVD te dupliceren. De extra kosten die vallen reuze mee. Heeft u vragen? Bel ons dan wij helpen u graag!

Bedrukken jullie ook lege Dvd’s of CD’s?

Ja, heel vaak zelfs! Met name fotografen, bedrijven, architecten laten bij ons lege beschrijfbare Dvd's of CD's bedrukken. U heeft dan een professionele bedrukte discs die u zelf kunt voorzien van de gewenste data. Die brand u er gewoon zelf op met uw eigen computer.


Wat is 100% werkingsgarantie?

100% werkingsgarantie geven wij op een DVD, CD en USB sticks die door ons toedoen niet goed fuctioneert. In een zeer zeldzaam geval kan het zijn dat wij een technische fout hebben gemaakt waardoor het schijfje niet goed afspeelt. Let wel! Het gaat om technische fouten van onze kant. Als u ons een DVD, CD en USB sticks master aanlevert waar een fout inzit bijvoorbeeld de film stopt halverwege de DVD . Dan valt dit niet onder de werkingsgarantie. Wij controleren uw CD of DVD altijd op werking maar het is onmogelijk om elke aangeleverde DVD, CD en USB sticks van begin tot het eind te gaan bekijken. We doen steekproeven.

Controleer het schijfje wat u ons opstuurt dus zelf goed op de werking hiervan. Als wij twijfelen over de werking dan gaan we altijd contact met u opnemen.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Geen probleem. U mag ons altijd bellen met vragen want wij helpen u graag!
Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur in Nederland op 0224 22 41 41 en in België op 03 808 33 42